Maak kennis met de behandelaar

Als u één van deze vier namen roept is het zeker dat u mijn aandacht heeft. Fijn om u hier (digitaal) te treffen! Lachen doe ik vaak, maar vooral wanneer ik kan genieten van de herfstkleuren tijdens een wandeling met de honden. Ook het eten van brood en een lekkere kop koffie brengt zeker een brede lach op mijn gezicht.

Lachend stralen doe ik wanneer ik jullie mag ontmoeten en kennis mag maken met jullie als persoon, maar natuurlijk ook met jullie monden. U laten spreken, proeven, kauwen en het laten uitdrukken van uw emoties met zelfvertrouwen zonder pijn en ongemak daar ben ik u mee van dienst. Het bewaken en het maken van uw (mond)gezondheid.

Ik hoop u snel te mogen treffen zodat ik ook uw lach kan bewonderen en eventuele vragen mag beantwoorden onder het genot van uw eigen favoriete kop koffie.

Mondhygiënist Rotterdam

Alles over ons Team

Dat u deskundigheid en kennis mag verwachten daar is geen twijfel over mogelijk. Maar hiernaast vinden wij het ook belangrijk dat u met een gevoel van vertrouwen de praktijk kan binnenstappen. De praktijk van Alles over de Mond is geheel huiselijk en warm ingericht. Tijdens het wachten kunt u genieten van een drankje en vanuit de heerlijke fauteuil uw kind zich in de speelhoek zien vermaken. Bij Alles over de Mond werken wij met een vast team dat de tijd neemt voor u en uw behandeling. Door middel van na- en bijscholing houden wij onze kennis en deskundigheid op peil.

Mondhygiënist Rotterdam

Daniëlla Jadranski - BIG-nummer: 49927599679

Alles over de Mond

Oog en aandacht, gedreven en betrouwbaar. Of het nu gaat om een vraag over uw mond of een behandeling ervan; Daniëlla staat klaar om samen met u aan een gezonde mond te werken. Zij is Alles over de Mond!

Mondhygiënist Rotterdam

Danny van Leeuwen

Alles over de Praktijk

Oog voor detail, concreet en allemansvriend. Danny is dé man achter de schermen, maar met een beetje geluk treft u hem ook in de praktijk. Hij zorgt ervoor dat u bezoek aan de praktijk goed verloopt.

IMG_0055

Margreet Trijzelaar

Alles voor de Patiënt

Loyaal, warmhartig  en staat zelden met een Mond vol tanden. Margreet staat u graag te woord voor het maken van afspraken, maar uiteraard ook voor een alledaags praatje. Zij is hét visitekaartje van de praktijk.

Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.