De praktijk

>
De praktijk
Mondhygiënist Rotterdam

Alles over het Logo

De wolk staat voor een wolk aan kennis. Kennis omtrent Alles over de Mond. Kennis die wij graag met u delen waardoor wij bij u bewustwording creëren omtrent de mondgezondheid. Het lila is de persoonlijke toevoeging aan het logo. De kleur lila is afkomstig vanuit Daniëlla haar geboortesteen; de amethist.

Het gouden kader staat symbool voor een spiegel. Wij willen u graag vol zelfvertrouwen zien lachen in de spiegel, zonder pijn en ongemak. De mond is tevens de spiegel van de algehele gezondheid. Zo zijn in de mond vaak de eerste tekenen zichtbaar voor problemen met de algehele gezondheid.

De mond in het logo staat voor uw mond. Uw mond staat centraal bij Alles over de Mond.

Alles voor Iedereen

Met onze focus op bewustwording en samenwerking vinden we het vanzelfsprekend dat onze praktijk niet alleen ingericht is om behandelingen uit te voeren. Wij vinden dat mondzorg op een laagdrempelige en vertrouwelijke manier beschikbaar moet zijn voor iedereen. 

Bewustwording

Bewustwording is de leidraad in behandelingen bij Alles over de Mond en dat maakt dat die slagen. U inzicht laten krijgen in uw mondsituatie en zich hier bewust van maken. Bewustwording is de belangrijkste schakel om mondproblematiek te voorkomen en de mondgezondheid te bewaken.

Samenwerken

Samen het vooropgestelde resultaat bereiken is ons doel. De zorg die bij Alles over de Mond wordt geleverd is namelijk afgestemd op de bevindingen vanuit uw mond en aangepast op uw behoeften! 

 

 

200+
Bij onze praktijk
aangesloten patiënten
9,3
Als gemiddeld cijfer op zorgkaartnederland.nl

Alles over de Praktijk

Een praktijk zoeken die bij uw persoonlijke wensen aansluit is natuurlijk belangrijk, maar spontaan langskomen zit er nu helaas even niet in. Gelukkig kun u een digitale wandeling maken door onze gehele praktijk door op onderstaande button te klikken. Hiernaast geven onderstaande foto’s u ook alvast een sfeerimpressie.

Bevalt het u wat u ziet? Maak dan een afspraak en dan geven wij u persoonlijk een rondleiding onder het genot van een drankje.

Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.