COVID-19 update

Het Ministerie van Welzijn en Zorg heeft de Mondzorg aangemerkt als Zorg. Dit betekent dat onze sector niet onder de term ‘contactberoep’ valt en mogen wij alle behandelingen blijven uitvoeren. Indien u een afspraak bij ons heeft ingepland, kan deze gewoon doorgaan. Een nieuwe afspraak inplannen is ook mogelijk.

Veel mensen onderschatten het belang van een gezonde mond. Zeker in deze tijd. De invloed van mondgezondheid op de algehele gezondheid is altijd al onderbelicht, maar in deze tijd zeker. De mond functioneert namelijk als een spiegel van de algemene gezondheid van je lichaam. Er bestaan dan ook vele relaties tussen de mondgezondheid en de algehele gezondheid. Bij een slechte mondgezondheid is er een grotere kans op longontsteking en is er een relatie aangetoond met diabetes. Ziekten die in deze tijd nog vervelender kunnen zijn. Dit is de reden dat de mondzorg ook in tijden van een lockdown gewoon door kan en moet gaan. 

COVID-19 maatregelen

Alles over de Mond voldoet aan alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het virus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomenZo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig en vertrouwd mogelijk is.

Pijlen_teksten2

Alles voor de gezondheid

Alles over de Mond doet er alles aan om u en onze medewerkers te beschermen tegen infecties. Zo worden de instrumenten goed gereinigd en dragen wij beschermende kleding. Als extra maatregelen hebben wij bij Alles over de Mond de Tecno-Gaz SterilAir PRO. Dit is een sterilisatieapparaat wat zorgdraagt voor verbetering van de luchtkwaliteit in de praktijk. Dit doordat er sterilisatie plaatsvindt van de aerosolen (kleine stof- of vloeistofdeeltjes) en heeft een kiemdodend effect op bacteriën, virussen, sporen en schimmels.

Pijlen_teksten2
Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.