Contact

>
Contact

Contactgegevens

Dr. Zamenhofstraat 56
3061SK Rotterdam

Telefoonnummer
+31 (0)10 230 67 73
+31 (0)6 19 40 18 64 (Whatsapp service)

E-mailadres
info@allesoverdemond.nl

Openingstijden
Vrijdag 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag 10:00 – 20:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Dat is niet nodig. Ook zonder verwijzing van de tandarts bent u van harte welkom bij Alles over de Mond!

De kosten voor een behandeling bij de Mondhygiënist zijn afhankelijk van de bevindingen in uw mond.  

De tarieven voor mondhygiëne behandelingen zijn (landelijk) vastgesteld door de NZa. Op de tarieven pagina kunt u meer over deze vraag lezen.

De betalingen dienen na de behandeling te worden voldaan aan de balie en het liefst per pin. Wij werken niet samen met een facturatiebedrijf. U krijgt de factuur mee (digitaal of geprint), welke u bij uw zorgverzekeraar in kan dienen en indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u het bedrag vergoed.

Voor kinderen onder de 18 jaar worden de kosten volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Als u 18 jaar of ouder bent vallen de kosten voor een behandeling niet onder de basisverzekering. Met een aanvullende verzekering worden de kosten vaak wel vergoed (afhankelijk van uw aanvullende verzekering en zorgverzekeraar). Informeer bij uw zorgverzekeraar welke behandelkosten vergoed worden.

De mondhygiënist is de specialist op het gebied van preventieve mondzorg. Regelmatig bezoek aan de mondhygiënist levert een belangrijke bijdrage aan uw (mond)gezondheid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.

Jazeker, voorkomen is beter dan genezen!  Neem eens een kijkje op de pagina over Alles over de Mondjes.

Graag vragen wij u mee te nemen: een geldig identiteitsbewijs. Indien u medicatie slikt willen wij u vragen een uitdraai van uw medicatielijst vanuit de apotheek mee te nemen. 

Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.