Over ons

Mondhygiënist Rotterdam

Alles over het Logo

De wolk staat voor een wolk aan kennis. Kennis omtrent Alles over de Mond. Kennis die wij graag met u delen waardoor wij bij u bewustwording creëren omtrent de mondgezondheid. Het lila is de persoonlijke toevoeging aan het logo. De kleur lila is afkomstig vanuit Daniëlla haar geboortesteen; de amethist.

Het gouden kader staat symbool voor een spiegel. Wij willen u graag vol zelfvertrouwen zien lachen in de spiegel, zonder pijn en ongemak. De mond is tevens de spiegel van de algehele gezondheid. Zo zijn in de mond vaak de eerste tekenen zichtbaar voor problemen met de algehele gezondheid.

De mond in het logo staat voor uw mond. Uw mond staat centraal bij Alles over de Mond.

Alles voor Iedereen

Met onze focus op bewustwording en samenwerking vinden we het vanzelfsprekend dat onze praktijk niet alleen ingericht is om behandelingen uit te voeren. Wij vinden dat mondzorg op een laagdrempelige en vertrouwelijke manier beschikbaar moet zijn voor iedereen. 

Bewustwording

Bewustwording is de leidraad in behandelingen bij Alles over de Mond en dat maakt dat die slagen. U inzicht laten krijgen in uw mondsituatie en zich hier bewust van maken. Bewustwording is de belangrijkste schakel om mondproblematiek te voorkomen en de mondgezondheid te bewaken.

Samenwerken

Samen het vooropgestelde resultaat bereiken is ons doel. De zorg die bij Alles over de Mond wordt geleverd is namelijk afgestemd op de bevindingen vanuit uw mond en aangepast op uw behoeften! 

 

 

Alles over ons Team

Dat u deskundigheid en kennis mag verwachten daar is geen twijfel over mogelijk. Maar hiernaast vinden wij het ook belangrijk dat u met een gevoel van vertrouwen de praktijk kan binnenstappen. De praktijk van Alles over de Mond is geheel huiselijk en warm ingericht. Tijdens het wachten kunt u genieten van een drankje en vanuit de heerlijke fauteuil uw kind zich in de speelhoek zien vermaken. Bij Alles over de Mond werken wij met een vast team dat de tijd neemt voor u en uw behandeling. Door middel van na- en bijscholing houden wij onze kennis en deskundigheid op peil.

Mondhygiënist Rotterdam

Daniëlla Jadranski

Alles over de Mond
BIG-nummer: 49927599679

Oog en aandacht, gedreven en betrouwbaar. Of het nu gaat om een vraag over uw mond of een behandeling ervan; Daniëlla staat klaar om samen met u aan een gezonde mond te werken. Zij is Alles over de Mond!

Mondhygiënist Rotterdam

Danny van Leeuwen

Alles over de Praktijk

Oog voor detail, concreet en allemansvriend. Danny is dé man achter de schermen, maar met een beetje geluk treft u hem ook in de praktijk. Hij zorgt ervoor dat u bezoek aan de praktijk goed verloopt.

Mondhygiënist Rotterdam

Margreet Trijzelaar

Alles voor de Patiënt

Loyaal, warmhartig  en staat zelden met een Mond vol tanden. Margreet staat u graag te woord voor het maken van afspraken, maar uiteraard ook voor een alledaags praatje. Zij is hét visitekaartje van de praktijk.

100+
Bij onze praktijk
aangesloten patiënten
9,3
Als gemiddeld cijfer op zorgkaartnederland.nl

Alles over de Praktijk

Een praktijk zoeken die bij uw persoonlijke wensen aansluit is natuurlijk belangrijk, maar spontaan langskomen zit er nu helaas even niet in. Gelukkig kun u een digitale wandeling maken door onze gehele praktijk door op onderstaande button te klikken. Hiernaast geven onderstaande foto’s u ook alvast een sfeerimpressie.

Bevalt het u wat u ziet? Maak dan een afspraak en dan geven wij u persoonlijk een rondleiding onder het genot van een drankje.

Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.6
Lees verder
Even je tandsteen weg krabben?! Nou deze dame laat het niet bij het krabben. Jaren liep ik met een ontstoken mond en ging al jaren naar de mondhygiënist..nooit voorlichting en altijd het standaard advies: ‘je moet je tandenstoker gebruiken’ & ‘tot over 6 maanden’. Nou daar is nu een positieve verandering in door mijn bezoek aan Daniëlla. Ze kijkt, luistert en vertelt en gaat handelen met kennis. Resultaat: ontstoken mond is verleden tijd. Dank Daniëlla voor de bewustwording!
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 8.2
Lees verder
Een fijne mondhygiënist. Waar de meesten je weer zo snel mogelijk naar huis sturen, neemt deze mondhygiënist wel de tijd. Ik kreeg een uitgebreide behandeling en kreeg ook genoeg tijd om vragen te stellen. Daar werd ook met veel kennis van zaken op gereageerd. Bedankt en tot de volgende keer.
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 10
Lees verder
Onwijs vriendelijke en duidelijke mondhygieniste. Helpt en denkt mee waar nodig en moedigt aan beter met het eigen gebit om te gaan.
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Twee maanden terug ben ik patiënt geworden bij mevrouw Jadranski. Ik ben erg gesteld op mijn mondhygiëne en vond het belangrijk hier goede professionele hulp bij te zoeken. Wat mij erg gerust stelde was dat deze mondhygiënist alle handelingen die zij uitvoerde tot in de puntjes kon uitleggen/toelichten. Dit maakte de behandelingen erg fijn, ik wist precies waar ik aan toe was! Normaal vond ik het nooit fijn om naar de mondhygenist te gaan omdat ik nooit echt wist waar ik aan toe was en daarbij kwamen altijd extra onverwachtse kosten. Deze mondhygenist doet het super goed, niets is meer onduidelijk of onverwachts. Alles wordt netjes overlegt en in kaart gebracht. Ik blijf voorlopig bij haar voor de fijne/professionele behandelingen en raad het iedereen aan!
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Ik ben een maand geleden bij mondhygiëniste Daniella Jadranski geweest en vond het een zeer prettige behandeling. Ze geeft een goede uitleg over wat een goede mondhygiëne is en hoe deze optimaal te houden. Voorlichting is zeer duidelijk en deskundig. Zo ook de behandeling, iets wat gevoelig, maar zeer zeker goed te doen. Ik ga nu twee keer per jaar naar Daniella en mijn mondgezondheid gaat er op als zowel gezondheid, als cosmetisch zeer op vooruit. Ik kan haar zeer aanraden, ook als je angstig bent bij de tandarts als ik.
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.2
Lees verder
Mevrouw Jadranski is echt een ontzettend lieve vrouw die heel erg haar tijd neemt, alles uitlegt, tips geeft, aandacht heeft voor persoonlijk contact, altijd vrolijk en vooral belangrijk: ze doet haar werk heel goed!
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Daniëlla explained everything in detail and answered my questions fully. She is very good and thorough, and there was minimal pain during the long measuring of pockets procedure. I had only a very short wait of less than 10 minutes for my appointment. I am very satisfied.
Ervaring via Zorgkaartnederland.nlWaardering 8.0
Lees verder
Daniella is buitengewoon vriendelijk, attent en duidelijk. Voorzover ik kan beoordelen is zij ook deskundig.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Op 21 december voor het eerst bij Alles over de Mond geweest, wat een mooie en warme praktijk. Erg goed geholpen door Daniëlla, dit kwam vooral door haar duidelijke uitleg en de rust die zij over zich heen had. Geen gehaast of onduidelijkheden wat ik gewend was bij andere praktijken. Zeker een aanrader!!
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Ik was al even op zoek naar een nieuw adresje. Geen standaard tandarts, maar een praktijk gericht op mondhygiëne en verzorging. Wat een geweldige keus bleek deze praktijk! van a tot z en topervaring. Eerlijk, sympathiek en met hart voor de patiënt en zijn of haar gebit. Absoluut een aanrader!
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Afgelopen week in de nieuwe praktijk van Alles over de Mond geweest; mooie praktijk, een fijne behandeling en veel goede tips gekregen. Tot de volgende keer Daniëlla
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Fijne en vriendelijke behandeling gehad. Erg professioneel geholpen. Veel goede tips gekregen die ik niet van andere specialisten heb gekregen. Ik raad deze praktijk aan!
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Aardige vlotte dame waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Zij stelt je namelijk eerst vragen voor een betere kennismaking. Het fijne voor mij is dat ik direct merk dat Daniëlla verstand van zaken heeft en vooral met veel passie werkt. Dat het ook mij zou lukken om een goede gezonde mond te krijgen had ik eerlijk gezegd niet gedacht. Ik kwam voor een gebitsreiniging en was inmiddels wel gewend aan bloedend tandvlees en een slechte adem. Door nu de juiste behandeling ben ik hier vanaf geholpen. Behandeld met zorgvuldigheid en zonder pijn!!! Een aanrader op alle punten.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Mijn eerste bezoek aan Alles over de Mond is mij zeer goed bevallen. De praktijk ziet er zeer netjes uit en is voorzien van de nieuwste technieken, wat een zeer prettige ervaring geeft. Belangrijker is echter de manier waarop de behandeling plaatsvind. Mw. Jadranski gaat zeer professioneel en kundig te werk. Dit blijkt onder andere doordat ze haar bevindingen ook direct aantoont met behulp van een camerasysteem. Zo werd ik gewezen op bepaalde punten in mijn mondhygiene waar aan gewerkt moest worden, om zo te voorkomen dat er grotere problemen zullen ontstaan in de toekomst. Het verbaasde mij dat mijn eigen tandarts mij hier nog niet op gewezen had. Gelukkig heeft mw. Jadranski een geschikt behandelplan op kunnen stellen waardoor ik nu met sprongen vooruit ga.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Met een zeer prettige wekwijze en warm welkom, zijn mijn man, dochtertje en ik patiënt bij Daniëlla geworden bij mondzorgpraktijk Alles over de mond. Zeer kundig en met veel betrokkenheid gaat Daniëlla te werk a.d.h.v. een daaraan vooraf opgesteld behandelplan. Zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. Ze heeft ons geleerd hoe de mondgezondheid optimaal te houden door middel van tips en tricks, maar ook gewoon door het goed te verzorgen. Daarbij was het van belang dat wij met het gezin ergens konden komen, waar onze dochter van nu 3 zich ook op haar gemak zou voelen en vooral geen angstige eerste ervaring zou hebben. Dat is tot in de puntjes gelukt, Daniella heeft een aparte speelhoek voor de kinderen en ook beneden wist zij onze dochter op haar gemak te stellen door bepaalde methodiek toe te passen en daarna poetsles te geven in de stoel! Met daarna uiteraard een beloning. Dankjewel en tot snel!
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Alles over de mond is een praktijk die alle lof verdiend. Daniella is een zeer vakkundige dame die je op professionele wijze leert hoe om te gaan met je gebit om problemen met je gebit en tandvlees te voorkomen. Ze legt alles rustig en duidelijk uit en via de camera kun je precies volgen wat ze je verteld en hoe ze je behandeld. Helaas waren er bij mij serieuze problemen die mij door mijn eigen tandarts nooit gemeld zijn. Daniella heeft een duidelijk behandelplan voor mij opgesteld. Inmiddels ben ik een paar behandelingen verder en gaat het de de goede kant op. Ik ben gelukkig op tijd bij haar terecht gekomen anders gehad ik omonkeerbare problemen gehad. Kortom, professioneel, punctueel, verstand van zaken, betrokken, alles wat je wenst voor een gezonde mond.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Erg vriendelijk, straalt rust uit tijdens de behandeling waardoor ik erg op mijn gemak ben. Zij werkt met live beelden zodat ik mee kan kijken in de mond. Voor en na resultaat na behandeling werkt motiverend voor mij. Geen belerend gedoe, maar duidelijke uitleg met plan van aanpak. Verbetering is voelbaar en zichtbaar in mijn mond.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Om eerlijk te zijn is een uitje naar de mondhygiënist niet echt mijn favoriete hobby. Dus met knikkende knieën en klotsende oksels stapte ik binnen bij Alles over de mond. Als hart patiënt heb ik weinig keus en zijn bacteriën in de mond zeer schadelijk dus ik zet me er altijd wel over heen maar wat ik deze keer mee heb mee gemaakt .... GEWELDIG. Niets geen pijn, alles werd duidelijk uitgelegd en een schat van een vrouw die mij uitstekend heeft geholpen. Keep up the good work en ik kom zeker terug.
Ervaring via Google-review
Waardering 5 sterren
Lees verder
Aardige vlotte dame waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Zij stelt je namelijk eerst vragen voor een betere kennismaking. Het fijne voor mij is dat ik direct merk dat Daniëlla verstand van zaken heeft en vooral met veel passie werkt. Dat het ook mij zou lukken om een goede gezonde mond te krijgen had ik eerlijk gezegd niet gedacht. Ik kwam voor een gebitsreiniging en was inmiddels wel gewend aan bloedend tandvlees en een slechte adem. Door nu de juiste behandeling ben ik hier vanaf geholpen. Behandeld met zorgvuldigheid en zonder pijn!!! Een aanrader op alle punten.
Previous
Next
Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.