Afspraak maken

Wat fijn dat u een afspraak wil maken bij Alles over de Mond!

U kunt uit één van de onderstaande mogelijkheden kiezen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online afspraak maken

U kunt hier gemakkelijk uw afspraak online inplannen. Dit kan alleen als u al bij ons ingeschreven bent en een dossiernummer heeft.

Contact

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen, Whatsappen of een mail sturen.

Terugbelverzoek

Heeft u een andere vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? 

Vul dan het onderstaande formulier in.

Tevreden patiënten

Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.6
Lees verder
Even je tandsteen weg krabben?! Nou deze dame laat het niet bij het krabben. Jaren liep ik met een ontstoken mond en ging al jaren naar de mondhygiënist..nooit voorlichting en altijd het standaard advies: ‘je moet je tandenstoker gebruiken’ & ‘tot over 6 maanden’. Nou daar is nu een positieve verandering in door mijn bezoek aan Daniëlla. Ze kijkt, luistert en vertelt en gaat handelen met kennis. Resultaat: ontstoken mond is verleden tijd. Dank Daniëlla voor de bewustwording!
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 8.2
Lees verder
Een fijne mondhygiënist. Waar de meesten je weer zo snel mogelijk naar huis sturen, neemt deze mondhygiënist wel de tijd. Ik kreeg een uitgebreide behandeling en kreeg ook genoeg tijd om vragen te stellen. Daar werd ook met veel kennis van zaken op gereageerd. Bedankt en tot de volgende keer.
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 10
Lees verder
Onwijs vriendelijke en duidelijke mondhygieniste. Helpt en denkt mee waar nodig en moedigt aan beter met het eigen gebit om te gaan.
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Twee maanden terug ben ik patiënt geworden bij mevrouw Jadranski. Ik ben erg gesteld op mijn mondhygiëne en vond het belangrijk hier goede professionele hulp bij te zoeken. Wat mij erg gerust stelde was dat deze mondhygiënist alle handelingen die zij uitvoerde tot in de puntjes kon uitleggen/toelichten. Dit maakte de behandelingen erg fijn, ik wist precies waar ik aan toe was! Normaal vond ik het nooit fijn om naar de mondhygenist te gaan omdat ik nooit echt wist waar ik aan toe was en daarbij kwamen altijd extra onverwachtse kosten. Deze mondhygenist doet het super goed, niets is meer onduidelijk of onverwachts. Alles wordt netjes overlegt en in kaart gebracht. Ik blijf voorlopig bij haar voor de fijne/professionele behandelingen en raad het iedereen aan!
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Ik ben een maand geleden bij mondhygiëniste Daniella Jadranski geweest en vond het een zeer prettige behandeling. Ze geeft een goede uitleg over wat een goede mondhygiëne is en hoe deze optimaal te houden. Voorlichting is zeer duidelijk en deskundig. Zo ook de behandeling, iets wat gevoelig, maar zeer zeker goed te doen. Ik ga nu twee keer per jaar naar Daniella en mijn mondgezondheid gaat er op als zowel gezondheid, als cosmetisch zeer op vooruit. Ik kan haar zeer aanraden, ook als je angstig bent bij de tandarts als ik.
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.2
Lees verder
Mevrouw Jadranski is echt een ontzettend lieve vrouw die heel erg haar tijd neemt, alles uitlegt, tips geeft, aandacht heeft voor persoonlijk contact, altijd vrolijk en vooral belangrijk: ze doet haar werk heel goed!
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 9.8
Lees verder
Daniëlla explained everything in detail and answered my questions fully. She is very good and thorough, and there was minimal pain during the long measuring of pockets procedure. I had only a very short wait of less than 10 minutes for my appointment. I am very satisfied.
Beoordeling via Zorgkaartnederland.nlWaardering 8.0
Lees verder
Daniella is buitengewoon vriendelijk, attent en duidelijk. Voorzover ik kan beoordelen is zij ook deskundig.
Previous
Next
Chat openen
1
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is ook buiten openingstijden te gebruiken. Heeft u nog geen reactie ontvangen dan is uw afspraak/afmelding nog niet bevestigd.